Loading Laddar...
 

Om skolan

Väsby Trafikskola - bra priser och ett säkert kort sedan 1978! (Information in English).

 

Välkommen till Väsbys mest prisvärda och personliga utbildningar! Vi ser oss gärna som förstahandsvalet i Väsby, när det kommer till bilkörkort! Sedan 1978 har vi hjälpt tusentals människor med körkortsutbildningar. Till våran hjälp så använder vi oss uteslutande av miljöbilar! Automatisk eller manuell växellåda? Vill du ha hjälp med allt från början till slut, eller vill du kombinera körlektioner på skolan - med privat övningskörning hemma? Har du redan bokat ett prov hos Trafikverket, då kanske du vill ta en lektion för att kolla av nivån på din körning? Du har dina önskemål, och vi anpassar oss efter det. I slutändan så har vi alla samma mål - du ska ha ett körkort och vara en säker bilförare!

Trafikskolan har nära till bra områden för övningskörning, och  ligger dessutom bara 15 minuter ifrån Trafikverkets förarprovskontor i Sollentuna, där de flesta av eleverna genomför sin uppkörning. (Förarprovskontoret i Jakobsberg kan anlitas vid behov). 

Övrigt värt att nämna om skolan: Vi är legitimerade att genomföra medicinska körbedömningar åt Landstinget, och är LIA-skola åt trafiklärarutbildningarna i Stockholm. Oftast är våra kunder privatpersoner som vill ta körkort, men genom åren har vi även blivit konsulterade av yrkeshögskolor, företag, kommuner, Polisen, Bilkåren, media m.fl.

 

Klicka dig vidare bland sidorna för mer information om just din utbildning, om du skulle ha ytterligare frågor så är du välkommen att använda mailfunktionen, ringa till kontoret på tel: 590 919 40 eller varför inte göra ett litet besök? 

Du hittar oss på Dragonvägen 84, precis vid Södra utgången ifrån Väsby Centrum. 

 

Ännu en gång - välkommen!

 

   Sebastian & Danish

 

logg

På väg - sedan 1978