Loading Laddar...
 

Personal & bilar

Vilka är vi på skolan, och spelar det egentligen någon roll?

Självklart spelar det en stor roll! När man har körlektioner, så sitter man oftast ensam i bilen - med läraren, då är  är det viktigt med personkemin. Fungerar inte kemin, så blir utbildningen utdragen och upplevs inte som rolig. Vi gör allt för att du ska känna dig bekväm, trivas under lektionerna - och framför allt, ha en rolig upplevelse bakom ratten.

Vi är:

Danish - Utbildningsledare/Skolchef. Har körlektioner i sin Nissan (Miljöbil), Riskettan och Introkurser.

Sebastian - Trafiklärare. Har körlektioner i sin Honda Civic (Miljöbil).

Automatbil - Volvo V70, Biogas. Bilen går på biobränsle, tex. matavfall! 

 

 

100% Miljöbilar

I nära 10 år har trafikskolan använt sig uteslutande av miljöbilar. Just nu är det Nya Nissan Qashqai,  Honda Civic och Volvo Bi-Fuel som gäller. Högsta säkerhet, enkla att köra, miljöbilsklassade och givetvis utrustade med alkolås, aircondition och dubbelkommando, allt för en behaglig och säker övningskörning! Bilarna servas regelbundet av Upplands Väsby Bil och Motor, så att dom alltid ska fungera och vara i toppskick. 

Våra bilar är lätta att känna igen, dom är svarta och trafikskolans logotyp är väl synlig på bilarna (Automaten är silverfärgad). Wrapcenter i Väsby har hjälpt till med profileringen av våra bilar! Har du tröttnat på färgen på din bil, varför inte foliera den? Vill du göra den mer personlig eller göra reklam för ditt företag? Hör av dig till dem för prisvärda lösningar.

 

                                                 

 

Väsby trafikskola

 På väg - sedan 1978